Cum Slăbești, Cum Te Menții După Ce Slăbești și Care Etapă E Cea Mai Ușoară? - Sală Fitness AimFit Buzău

Una dintre cele mai comune întrebări în sfera fitness-ului este legată de kilogramele în plus și cum slăbești ușor, rapid – și fără complicații. Apoi, după ce ajungi la kilogramele dorite, e imperios să știi cum te menții după ce slăbești, pentru a nu te întoarce de unde ai plecat – sau mai grav – cu și mai multe kilograme decât aveai înainte de a face această schimbare.

Cum slăbești când ai multe kilograme în plus?

Deși sunt mulți factori ce trebuie luați în considerare în acest sens, cum ar fi anumite probleme de sănătate, alimentația actuală, cât de activ(ă) ești, de câte ori ai ținut diete, etc. – atunci când sunt multe kilograme în plus, rezultatele încep să se vadă repede, din prima săptămână, prin simplul fapt că se elimină o cantitate relativ mare de apă reținută în corp.

Dacă respecți principiul deficitului caloric, cu voință, răbdare și perseverență, vei vedea cum slăbești ușor, pas cu pas, astfel încât să ajungi la kilogramele dorite. E important să îți menții nivelul de motivație la cote cât mai înalte astfel încât să nu revii la vechile obiceiuri. Cea mai bună soluție este să combini alimentația corectă (pentru tine) cu hidratare optimă și sport regulat.

Cum slăbești când ai doar câteva kilograme de topit?

Este un fapt bine cunoscut – atunci când trebuie să slăbești doar 2-5 kilograme, călătoria ta poate fi chiar dificilă, din simplul fapt că organismul intră în stare de alertă și nu permite ca aceste kg în plus să dispară cu ușurință. Dar, dacă ești cu adevărat dedicat(ă) obiectivului tău de fitness, mergi la sală de 4-5 ori pe săptămână, te hidratezi corespunzător, iar alimentația ta este una corectă, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Dacă ai început această călătorie cu multe kilograme în plus, iar în acest moment te afli în punctul în care vrei să știi exact cum slăbești când mai ai doar câteva kg până la greutatea dorită – răspunsul e simplu: continuă să depui efort, alege corect alimentele pe care le consumi, hai sală chiar și în zilele în care nu ai chef și uită de cântar o perioadă.

Cum te menții după ce slăbești?

Sunt nenumărate modalități prin care îți poți da seama cum arată o farfurie echilibrată. Iar dacă știi că îți dorești să te delectezi cu ceva dulce sau junk food, alege să faci asta mai rar, dar găsește o modalitate să echilibrezi situația. Alege alimente ușoare, slabe din punct de vedere caloric, dacă știi că urmează să mănânci mai multe calorii mai târziu.

Ziua următoare, alege un antrenament mai intens la sală, pentru a te asigura că vei menține rezultatele pentru care ai muncit atât de mult. Adevărul este că suntem oameni, avem o viață socială și nu există aboslut niciun motiv să îți refuzi fiecare plăcere din punct de vedere culinar. Important este să îți asumi alegerile făcute și să înțelegi că un stil de viață sănătos presupune moderație în toate.

Fiecare etapă a călătoriei tale vine cu provocările sale, indiferent că îți dorești să slăbești. Să topești ultimele kg sau să te menții fără riscul de a te îngrășa la loc. Secretul? Echilibru, moderație și sport regulat.

Câștigă un sejur la Moon Resort pentru două persoane

La AimFit, îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, indiferent că îți dorești să fii în formă, să slăbești, să îți crești masa musculară sau pur și simplu – să fii mai sănătos (sănătoasă). Până în 14 februarie, toți membrii care achiziționează un abonament la sală, au șansa să câștige un abonament anual la AimFit! Află mai multe despre abonamentele noastre – AICI.


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email