AimFit Reset Sau Cum Poți Face Din Nou Alegeri Sănătoase - Sală Fitness AimFit Buzău

De astăzi, dăm drumul la AimFit Reset, pentru a-ți oferi imboldul necesar unei schimbări al stilului de viață. Mai exact, vom oferi, cu fiecare ocazie, câte un sfat sau informație ce te va motiva să alegi din nou un stil de viață sănătos. Probabil ai făcut asta și înainte – ai preferat să faci alegeri sănătoase în ceea ce privește nutriția și ai practicat sport regulat pentru a slăbi sau pentru creșterea masei musculare. Dar, ceva te-a determinat să renunți.

Nu te mai judeca atât de aspru

Când îți setezi un obiectiv de fitness, fie că îți dorești să fii mai sănătos (sănătoasă), să topești câteva kilograme să sau îți crești masa musculară, trebuie să faci altfel de alegeri în ceea ce privește nivelul de activitate fizică și alimentația. Dar, evenimente în familie, la locul de muncă, perioadele mai stresante – te pot devia cu ușurință de la drumul tău.

Astfel, chiar dacă ai reușit să faci aceleași alegeri timp de săptămâni sau luni, un anumit eveniment te poate pune în situația în care să revii la vechile obiceiuri. Partea bună? Poți reveni la un stil de viață sănătos. Ai mâncat ceva nesănătos? O masă, o zi întreagă – sau chiar câteva săptămâni? E în regulă. Lasă totul în urmă. Toate fac parte din viață. Contează doar cine vrei să devii și cum poți ajunge acolo. Cu pași mici sau cu câte o alegere sănătoasă pe rând!

AimFit Reset: începe AZI

Nu mai amâna. Ești conștient(ă) de faptul că nu faci ceea ce trebuie pentru a a-ți atinge obiectivul de fitness. Nu mai negocia cu tine însuți (însăți). Decide-te să treci la treabă și fă-o azi. Acum. Nu ai nevoie de pregătiri speciale, ci doar să alegi ceva mai bun, mai sănătos pentru tine.

Nu ai timp de gătit sănătos? Ia-ți 2 ore pe weekend sau o dată la câteva zile și pregătește-ți mesele, pe care le păstrezi la frigider sau congelator în funcție de caz. Nu ai timp de sport? Nu e nevoie să petreci ore întregi alergând. Fă-ți abonament la sală și antrenează-te eficient. Eventual, îl poți întreba pe antrenorul nostru cum ai putea obține rezultate maxime într-un timp scurt.

Gândește-te la obiectivele tale pe termen lung

Pentru a putea să menții un stil de viață sănătos, e necesar să ai un sistem. De exemplu, când vorbim de nutriție, dacă ai mai încercat înainte să faci alegeri sănătoase și ai obținut rezultate favorabile, deja știi ce ai de făcut. Dacă nu, formula e simplă: folosește un calculator online pentru a afla câte calorii trebuie să consumi zilnic pentru obiectivul tău și alege alimente sănătoase, cât mai puțin procesate pentru acest necesar caloric.

Creează-ți un sistem prin planificarea meselor, întocmirea unei liste de cumpărături și ține-te de plan. Pentru a te asigura că practici sport regulat, nu mai plăti abonament la sală manual, lună după lună. Alege un abonament trimestrial, semestrial, anual sau mai bine, profită de opțiunea Plată recurentă la AimFit!

AimFit Reset: hai la sală și profită de reducere adițională la abonamentul dorit!

La sala de fitness AimFit, prima sală cu program NON STOP din Buzău, îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, indiferent că îți dorești să fii în formă, să slăbești, să îți crești masa musculară sau pur și simplu – să fii mai sănătos (sănătoasă). Vestea bună este că poți alege să lucrezi cu un nutriționist și/sau antrenor personal pentru a beneficia de planuri personalizate de alimentație și antrenament.

Hai la AimFit! Antrenează-te oricând vrei și beneficiază de reducere adițională la abonamentele noastre prin bifarea opțiunii de Plată Recurentă, în clipa în care achiziționezi abonamentul dorit! Astfel, din a 2-a lună, plătești mai puțin pentru abonamentul ales și nici nu vei mai avea grija unui abonament expirat pentru că acesta se reînnoiește și plătește automat, în fiecare lună. În plus, poți renunța la plata recurentă, oricând vrei, din aplicația GMA! Află mai multe despre abonamentele noastre – AICI.


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email