5 Motive Pentru Care Ar Trebui Să Te Bazezi Pe Un Antrenor Personal - Sală Fitness AimFit Buzău

Un antrenor personal poate fi exact profesionistul de care ai nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite – la sală. Indiferent care e obiectivul tău de fitness, un antrenor personal îți poate oferi mijloacele, motivația și cele mai eficiente soluții pentru a-ți împinge limitele.

Beneficiezi de antrenamente personalizate adaptate nevoilor tale

Antrenamentele la sală pot fi o provocare, în special dacă nu ai mai avut abonament până acum sau dacă ți-e greu să continui, după ce te antrenezi de câteva ori. Un antrenor personal știe exact cum să creeze un plan de antrenament special pentru tine, în funcție de obiectivul tău de fitness și o serie de alte informații necesare.

La fel ca nutriționistul, antrenorul personal ține cont de orice probleme de sănătate și restricțiile impuse de medicul specialist. În momentul în care suferi de anumite boli cronice, de exemplu diabet sau astm, poate fi dificil să obții rezultate, în special fără sprijin din partea unui antrenor calificat.

Antrenorul personal te motivează

Una dintre cele mai mari provocări ale unei schimbări majore este să continui să depui același efort, zi de zi. La început, nivelul de motivație poate fi la cote maxime, dar pe măsură ce trec zilele, vei căuta din ce în ce mai multe scuze, care de care mai plauzibile, pentru a nu merge la sală.

Din fericire, un antrenor personal se va asigura că îți vei menține nivelul de motivație de-a lungul timpului. Mai mult de atât, datorită antrenamentelor personalizate, vei obține rezultate ce te vor ajuta în acest sens. Fiecare exercițiu este atent gândit astfel încât fiecare antrenament să te ducă mai aproape de obiectivul tău de fitness.

Exerciții executate corect = pericol scăzut de accidentare

Când folosești diverse echipamente sau aparate la sala de fitness, e esențial să le folosești corect. Nu vorbim doar de poziția corectă a aparatului sau echipamentului, ci și de postura ta. În funcție de cele două variabile, poți reduce riscul de accidentare și vei avea posibilitatea să lucrezi mult mai eficient grupele de mușchi vizate.

La prima ta vizită la AimFit, instructorul pe care îl vei găsi în sală în timpul zilei îți va arăta cum să folosești aparatele corect, dacă ai nevoie de asta. Acest tip de asistență este inclus în oricare din abonamentele la sala de fitness AimFit. Antrenamente cu un antrenor personal (1 la 1), implică un cost adițional.

E mult mai ușor să urmezi un plan de antrenament specific

Ai putea fi tentat(ă) să urmezi anumite planuri de antrenament pe care le găsești online sau pe care le creezi singur(ă). Dar, un antrenor personal va știi exact ce tip de exerciții te vor ajuta să obții, în ritmul dorit, rezultatele pe care ți le dorești. Astfel că, vei primi un plan de antrenament personalizat, pe care îl va ajusta de-a lungul timpului, în funcție de evoluția ta la sală.

Un antrenor personal te ajută să faci alegeri sănătoase

Pe lângă planul de antrenament personalizat, antrenorul personal îți va sublinia importanța alegerilor pe care le faci în bucătărie și a hidratării corespunzătoare. Îți va oferi cele mai bune recomandări astfel încât să beneficiezi de toate avantajele unui stil de viață sănătos.

La AimFit, îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, indiferent că îți dorești să fii în formă, să slăbești, să îți crești masa musculară sau pur și simplu – să fii mai sănătos (sănătoasă). În plus, poți alege să lucrezi cu un antrenor personal (antrenamente 1 la 1) – o ședință: 60 lei sau abonament de 10 ședințe + 2 ședințe gratuite: 600 lei. În luna ianuarie, toți membrii care achiziționează un abonament la sală, au șansa să câștige un abonament anual la AimFit! Află mai multe despre abonamentele noastre – AICI.

 


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email