Cât De Util Este Un Plan Alimentar Personalizat? - Sală Fitness AimFit Buzău

Deși asociem un plan alimentar personalizat în special cu procesul de slăbire sau topire a kilogramelor în plus, adevărul este că un asemenea plan vine la pachet cu o mulțime de beneficii. Cea mai bună parte? Este creat în funcție de nevoile tale specifice și personale.

Un plan alimentar personalizat este creat în funcție de obiective

Interesant este faptul că poți avea diverse obiective de fitness sau predominante către o stare de sănătate mai bună, sau chiar pentru a ține anumite probleme sub control. Desigur, dacă îți dorești să slăbești, planul alimentar va avea la bază această premisă.

Dar, chiar și în procesul de slăbire, pentru a te asigura că toate eforturile tale duc către rezultatul dorit, în cel mai eficient mod posibil, e esențial să știi că 80% din muncă ține de regimul alimentar + 20% sport.  Pentru ca acesta să funcționeze, trebuie să iei în considera anumite variabile.

Cel mai eficient plan alimentar ține cont de variabile specifice

Deja știm că alimentele pe care le consumăm pot avea, mai mult sau mai puțin, o influență pozitivă sau negativă asupra organismului. Înainte de a beneficia de un plan alimentar personalizat, e necesar să luăm în considerare probleme de sănătate cu care te confrunți și tratamentele medicale pentru acestea (dacă e cazul), intoleranțe alimentare sau alergii, stilul tău de viață actual și preferințele alimentare.

Tratamentele medicale pot avea anumite restricții alimentare ce trebuie notate și menționate nutriționistului, pentru a te asigura că îți iei toate măsurile necesare pentru a evita urmări neplăcute. De asemenea, e important să comunici specialistului care te ajută în această privință, ce alimente preferi și care sunt cele pe care nu le consumi.

Planul alimentar personalizat se adaptează nevoilor tale și nu invers

Alimentele, mesele, programul acestora – toate sunt atent combinate pentru a-ți asigura reușita. Când beneficiezi de un plan alimentar personalizat, vei observa cele mai interesante beneficii:

  • Înveți exact ce înseamnă o porție sănătoasă de mâncare
  • Își înveți organismul să beneficieze de un maxim de nutrienți în mod regulat
  • Afli exact cum poți învinge anumite pofte alimentare, cum le poți ține sub control și care din alimente e preferabil să le consumi mai rar (pentru că au un impact negativ asupra obiectivului tău personal)
  • Nu vei mai avea de-a face cu veșnica întrebare: eu ce mănânc azi?
  • Mesele vor fi deja planificate, iar dacă îți dorești asta, poți pregăti anumite preparate în avans, pentru a fi și mai eficient(ă)
  • Dacă suferi de anumite probleme de sănătate, simptomele acestora se vor ameliora

Orice plan alimentar personalizat are în vedere o stare de sănătate optimă

Deși pornești cu un obiectiv în minte, pentru a scăpa de kilograme în plus sau pentru creșterea mesei musculare – sau oricare altul, modalitatea în care ajungi acolo contează mai mult decât crezi. Cu siguranță ai auzit de diverși oameni care au fpcut experimente și au reșit să slăbească cu mâncare de la fast food.

Însă, un specialist în nutriție, va alege cele mai bune abordări și alimente pentru a te ajuta să îți atingi obiectivul în cel mai sănătos mod posibil. Pe lângă alegeri alimentare ideale pentru tine, nutriționistul îți va recomanda să faci sport regulat pentru a te bucura de beneficii maxime, din toate punctele de vedere.

La AimFit, îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, indiferent că îți dorești să fii în formă, să slăbești, să îți crești masa musculară sau pur și simplu – să fii mai sănătos (sănătoasă). În plus, poți alege să lucrezi cu nutriționistul nostru și antrenor personal, pentru cele mai bune rezultate! În luna ianuarie, toți membrii care achiziționează un abonament la sală, au șansa să câștige un abonament anual la AimFit! Află mai multe despre abonamentele noastre – AICI.

Hai la sală! Hai la AimFit!


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email