Ai Nevoie De Suplimente Pentru Creșterea Masei Musculare? - Sală Fitness AimFit Buzău

Creșterea masei musculare este un obiectiv ce necesită pregătire, informații corecte, perseverență și timp. Dar chiar ai nevoie de suplimente pentru asta? Nu neapărat, spun specialiștii. Dar, suplimentele sunt create exact pentru a-ți oferi sprijin în atingerea acestui obiectiv.

Creșterea masei musculare depinde de alimentație

Ai nevoie de o gamă variată de nutrienți, însă masa musculară este legată în special de consumul de proteine, astfel încât să fie suficient pentru tine, personal. Asta nu înseamnă că trebuie să mănânci doar carne sau ouă. Însă, dacă nu oferi organismului tău suficiente proteine, pe care acesta le transformă în lanțuri de aminoacizi esențiali – ce duc la creșterea masei musculare, nu vei obține rezultatul dorit.

Îți poți crește masa musculară fără suplimente

Dar, e nevoie să ai un control strict asupra alimentației și nivelului de efort fizic pe care îl depui pentru a-ți atinge acest obiectiv. În primul rând, trebuie să știi exact ce cantități de proteine, carbohidrați și lipide sunt necesare pentru a obține transformarea dorită.

Apoi, e important să găsești cele mai sănătoase alimente care oferă cantitățile respective. Contează inclusiv calitatea nutrienților pe care îi consumi, astfel încât să poți beneficia de toate avantajele pe care acestea le oferă. De aceea, e recomandat să alegi alimente din surse sigure, cât mai neprocesate, fără conservanți, arome, E-uri etc.

Suplimentele sunt create după ani de cercetare de specialiști în domeniu

Adevărul este că suplimentele conțin exact nutrienții de care ai nevoie pentru creșterea masei musculare. Mai bine de atât, ingredientele utilizate sunt atent selecționate, concentrate, în cantitate optimă, astfel încât tu poți beneficia exact de porția de nutrienți necesari pentru obiectivul tău, fără a fi nevoie să gătești sau să îți pregătești toate mesele din timp.

Practic, nu ai nevoie de suplimente, dar acestea îți fac viața mai ușoară. Ai certitudinea că organismul tău primește exact ceea ce are nevoie pentru creșterea masei musculare, iar atingerea acestui obiectiv nu mai e un proces atât de anevoios.

Nu te baza doar pe suplimente

În același timp, nu trebuie să optăm pentru cealaltă extremă, unde consumi doar suplimente pe lângă mâncare de tip junk food, nu mergi la sală și aștepți să ”faci mușchi”. Nu așa funcționează. Pe lângă alimentație corectă, care ține de nevoile specifice de nutrienți ale corpului tău, ai nevoie de antrenamente regulate la sală – preferabil cu un antrenor personal, care te poate ajuta cu un program personalizat de exerciții ce implică greutăți.

Suplimentele fac exact asta – suplimentează nutrienții pentru creșterea de masă musculară, nivelul de energie, de forță, îmbunătățesc performanța și te sprijină în atingerea obiectivului tău, astfel încât să îți fie mai ușor și să dureze mai puțin.

Te așteptăm la AimFit

Indiferent dacă alegi sau nu să consumi suplimente pentru creșterea masei musculare, ceva știm sigur: fără antrenamente intense, eficiente, corecte, regulate – nu vei avea rezultatele dorite. Combină alimentația sănătoasă cu mersul la sală, iar schimbările pe care le vei vedea, vor vorbi de la sine. Între timp, profită de promoția specială pe care o avem la abonamentul anual la sala de fitness AimFit, care până la data de 10 ianuarie 2022 inclusiv – are o REDUCERE de 60%! Află mai multe – AICI.

 


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email