De Ce Slăbești Vara Mai Ușor? - Sală Fitness AimFit Buzău

Dacă vrei să slăbești vara, află că este anotimpul ideal pentru a topi kilogramele în plus. Dacă până acum, ai tot amânat momentul din care spui stop și treci la treabă, e cazul să iei acțiune. Ai de făcut puțină ordine în alimentație și un abonament la sală pentru a te asigura că îți iei obiectivul de fitness în serios.

Soarele te ajută să slăbești vara

Unul din motivele principale pentru care ești mai bine pregătit(ă) să slăbești vara este faptul că ai o dispoziție mai bună, datorată soarelui. Adevărul este că vara avem parte de mult mai mult soare decât în alte anotimpuri.

Vitamina D scade nivelul de cortizol din sânge

Ce trebuie să știi despre cortizol? Că are legătură cu imunitatea, nivelul tău de energie și rezistență. Astfel, când ții nivelul de cortizolul sub control, beneficiezi de o imunitate de fier, ai energie întreaga zi și dai dovadă de mai multă rezistență la efort fizic. Astfel, poți duce la final antrenamentul intens la sală, fără probleme.

Antrenamentele intense consumă mai multe calorii

Ceea ce trebuie să iei în considerare este faptul că vara, avem parte de mai multă căldură, ceea ce duce la consumul a mai multe calorii decât atunci când ne antrenăm în alte anotimpuri. La pachet cu mai multă energie, vine și nivelul de motivație, ce te duce, cu fiecare pas, mai aproape de obiectivul tău.

Slăbești vara mai ușor pentru că zilele sunt mai lungi

Dacă te întrebi ce legătură are asta cu slăbitul, răspunsul e cât se poate de simplu. Zilele de vară sunt mai lungi, astfel că suntem mai activi până seara târziu, în comparație cu zilele de iarnă când se înserează la ora 17, iar noi nu ne dorim decât să ne odihnim.

Vara îți place mai mult mâncarea proaspătă

Dacă iarna preferi mâncăruri calde, ce îți oferă un confort deosebit în zilele reci, vara situația este exact opusă. E mai ușor să te ții de un plan alimentar în care predomină legume și fructe proaspete. Slăbești vara mai ușor pentru că te simți mai bine când consumi feluri de mâncare cât mai light pentru o digestie ușoară.

Ai altfel de motivație când te pregătești de concediu

Când știi că mai sunt câteva săptămâni până la concediu, ești mult mai motivat(ă) să faci alegeri nutriționale sănătoase și să practici sport regulat, pentru că știi că asta e formula pentru succes. Introdu și deficitul caloric în ecuație și vei fi gata de concediu!

Pentru a fi sănătos, cea mai bună decizie pe care o poți lua este să alegi un stil de viață activ și echilibrat din toate punctele de vedere, inclusiv când vorbim de apa în cura de slăbire sau nivelul de hidratare optim.

Hai la AimFit, unde îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, indiferent că îți dorești să fii în formă, să slăbești, să îți crești masa musculară sau pur și simplu – să fii mai sănătos (sănătoasă). Vestea bună este că poți alege să lucrezi cu un nutriționist și/sau antrenor personal pentru a beneficia de planuri personalizate de alimentație și antrenament. Hai la AimFit! La noi, te poți antrena oricând vrei, pentru că avem program NON STOP! Află mai multe despre abonamentele noastre – AICI.


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email