Cum Să Practici Sport Regulat & Să Te Ții De Asta - Sală Fitness AimFit Buzău

Un stil de viață sănătos nu înseamnă doar să ai grijă la alimentație, ci implică și să practici sport regulat. Problema este că o mare parte a celor care aleg să vină la sală, la un moment dat renunță. Hai să aflăm de ce și cum putem preveni asemenea alegeri pe viitor, astfel încât să consideri sportul ca parte integrantă a vieții tale.

De ce sunt zile în care alegi să nu mergi la sală

De multe ori, se poate să intervină ceva, indiferent că poate nu te simți bine sau trebuie să stai peste program la muncă/cursuri/școală sau pur și simplu ai avut multe de făcut și nu ai mai apucat să vii și la sală. Deși poate ai fi tentat(ă) să fii dur(ă) cu tine însuți/însăți, adevărul este că lucrurile aceastea se întâmplă. Treci peste și ține-te de asta: nu rata niciodată două antrenamente unul după altul!

Creează-ți un plan de antrenament corect și realist

Aici, vorbim despre un element esențial ce te poate ajuta să practici sport regulat: trebuie să îți creezi un plan de antrenament ce se potrivește cu stilul tău de viață, programul tău și obiectivele tale. Partea bună? Te poți baza pe ghidul nostru, ce îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți crea propriul plan de antrenament – îl găsești AICI.

Trebuie să ai mereu un plan de rezervă

Ce faci dacă trebuie să pleci într-o călătorie pentru o săptămână sau două sau ai o problemă cu mașina și nu poți ajunge la sală în următoarea perioadă? Te lași de sport? În nici un caz! Trebuie să ai un plan de rezervă: dacă nu te poți antrena la sală, antrenează-te acasă; dacă ai febră musculară, alege un antrenament mai light etc.

Secretul ce te ajută să practici sport regulat

Alege activități care îți fac plăcere. E mult mai ușor să te ții de ceva ce îți place. Astfel, când îți creezi un plan de antrenament, tu alegi tipul de exerciții pe care le faci la sală. Acesta e modul în care te poți asigura că vei veni la sală și vei duce antrenamentele la bun sfârșit de fiecare dată!

Care e problema cu motivația și sportul regulat?

Problema cu motivația este că nu are un nivel constant. De obicei, te simți motivat(ă) la început, dar vei avea zile sau săptămâni în care poate ești mult mai tentat(ă) să sari peste un antrenament. Din fericire, dacă înțelegi că acțiunea duce la motivație, poți începe să mergi la sală și să te menții motivat(ă) prin rezultatele obținute!

Hai la AimFit!

Chiar dacă începe școala, încep cursurile la facultate, vine toamna, este o perioadă mai stresantă la muncă etc., e important SĂ NU RENUNȚI! Când practici sport regulat, nu doar beneficiezi de rezultatele dorite – pe termen scurt și lung, însă vei avea parte de o serie de avantaje de care te poți bucura de fiecare dată când vii la sală!

Hai la AimFit, unde îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, indiferent că îți dorești să fii în formă, să slăbești, să îți crești masa musculară sau pur și simplu – să fii mai sănătos (sănătoasă). Vestea bună este că poți alege să lucrezi cu un nutriționist și/sau antrenor personal pentru a beneficia de planuri personalizate de alimentație și antrenament. Hai la AimFit! La noi, te poți antrena oricând vrei, pentru că avem program NON STOP!


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email