Stil De Viață Sănătos - Practică Sport Regulat La AimFit - Sală Fitness AimFit Buzău

Practică sport regulat la AimFit, prima sală de fitness din Buzău cu program NON STOP, ce are la bază principii sănătoase, adaptate nevoilor membrilor noștri, astfel încât întreaga experiență de fitness în cadrul sălii, să fie una eficientă, plăcută – ce oferă rezultatele dorite.

Prima sală de fitness gândită pentru toate nevoile membrilor comunității noastre

În acest sens, membrii comunității noastre beneficiază de sprijin din toate punctele de vedere, prin acces la cele mai moderne aparate Matrix Fitness, o gamă variată de facilități pentru confort maxim și automatizarea întregii experiențe, de la acces în sala de fitness, la parcarea cu barieră automată.

No Cash Policy & sistem complet automatizat

Funcționăm pe principiul No Cash Policy, ceea ce înseamnă că nu avem recepție! Mai exact, achiziționarea abonamentului și accesul în sala de fitness se face cu ajutorul aplicației GMA (Gym Management App), ce se poate descărca din Play Store sau App Store.

Plata recurentă sau reducere adițională la abonament

În plus, ca membru al comunității AimFit, dacă activezi opțiunea de plată recurentă din aplicația GMA în momentul în care achiziționezi abonamentul dorit, din a 2-a lună – vei avea partea de reducere adițională la prețul abonamentului ales.

Abonamente de fitness pentru orice buget

Abonamentele disponibile sunt pentru orice tip de program sau buget, cu reduceri substanțiale, în funcție de perioada pe care sunt achiziționate acestea. Ce e și mai important, e faptul că poți practica sport regulat în ritmul tău, indiferent de programul pe care îl ai zi de zi (alege-ți abonamentul în funcție de nevoile tale proprii și personale).

La AimFit ai abonamente speciale pentru elevi și studenți

Mai exact, beneficiezi de reduceri speciale, dacă ești student sau elev, iar dacă alegi să activezi și plata recurentă la achiziționare abonamentului dorit, vei avea parte de reducere adiționale din a 2-a lună de abonament. De exemplu, la abonamentul Full Time pentru elevi/studenți, prețul întreg este de 149 lei, iar cu plata recurentă activă, vei plăti doar 129 lei din a 2-a lună!

Programul NON STOP îți oferă libertate absolută

Avem program Non Stop (24/7, 365 zile pe an), ceea ce înseamnă că indiferent de vremea de afară, de ce sărbători sunt, de lunile de vacanță, la AimFit vei găsi mereu deschis și vei avea mereu ocazia să te antrenezi pentru a putea face alegeri sănătoase zi de zi. În plus, beneficiezi de aparate și echipamente de ultimă generație pentru antrenamente complexe (cardio și antrenamente cu greutăți).

Aplicația GMA e cel mai confortabil mod de a-ți cumpăra abonament la AimFit

Mai exact, cu aplicația GMA, pe care o descarci din App Store sau Play Store – pe telefon, îți creezi cont de membru al comunității AimFit, alegi abonamentul dorit și îl achiziționezi online. Apoi, de fiecare dată când vii la sală, ai acces în interiorul sălii scanând codul de membru (QR) din aplicație. De asemenea, membrii AimFit beneficiază de parcare securizată.

Ai toate motivele să practici sport regulat

 • Vii la sală când vrei! Iar abonamentul începe în luna și la data alese de tine în momentul achiziționării acestuia.
 • Te poți baza pe instructor fitness certificat pentru îndrumare sau chiar și ședințe 1/1.
 • Te antrenezi la temperatură optimă, de fiecare dată (maxim 23 de grade, chiar și în cele mai toride zile).
 • Beneficiezi de apă la dozator.
 • Din a 2-a lună de abonament, ai reducere adițională la prețul acestuia, dacă activezi plata recurentă. Plata recurentă se efectuează automat, lună de lună astfel încât să nu mai fie nevoie să te ocupi tu de achiziționarea abonamentului manual, în fiecare lună.

La AimFit, ne dorim să oferim membrilor noștri cea mai ușoară cale pentru a beneficia de un stil de viață sănătos. AimFit nu e doar o sală de fitness, ci e mediul ideal pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Indiferent de obiectivul tău de fitness, dorim să ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență cu fiecare pas pe care îl faci în direcția potrivită.

Din clipa în care te-ai decis să investești în tine, suntem alături de tine. La AimFit ai parte de sprijin din toate punctele de vedere, de la ajutorul unui instructor calificat, la aparate de fitness premium din gama Matrix, la consiliere din partea unui nutriționist și plan alimentar personalizat.

Cum îți poți achiziționa abonament la sala de fitness AimFit?

 1. Aruncă o privire peste abonamentele noastre:

https://aimfit.ro/abonamente/

 1. Descarcă aplicația GMA (Gym Management App).
 2. Creează-ți un cont și folosește codul sălii noastre: AimFit
 3. Alege abonamentul dorit.
 4. Selectează data și luna de la care vrei să înceapă valabilitatea acestuia.
 5. Bifează opțiunea de plată recurentă.
 6. Hai la sală!

Te așteptăm la sala de fitness AimFit! Ne găsești pe strada Frăsinet, numărul 2, punct de reper Hotel Avenue. Hai la sală! Hai la AimFit!


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email