Obiective și Fitness Cu Un Antrenor Personal - Sală Fitness AimFit Buzău

Când alegi să lucrezi cu un antrenor personal, se întâmplă câteva lucruri interesante, printre care și faptul că vei afla foarte repede diferența între a face sport și a te antrena la sală. În plus, când te bazezi pe un profesionist, cu siguranță îți atingi obiectivul de fitness.

Care e diferența între a face sport și a te antrena la sală?

Când faci sport, mergi la sală, alegi câteva aparate, faci câteva serii sau petreci întreaga perioadă făcând cardio, după care pleci. La un moment dat, în funcție de motivația pentru care vii la sală, îți dai seama că e nevoie de ceva mai mult. Dar ce exact?

Când te antrenezi cu un antrenor personal, acesta îți creează un plan personalizat de exerciții ce te va ajuta să îți îndeplinești obiective specifice de fitness. Antrenamentul crește în dificultate, în funcție de limitele tale proprii și personale. Dacă azi “faci picioare”, poți fii sigur(ă) că la final, picioarele tale sunt lucrate cu adevărat.

Un antrenor personal te poate ajuta să stabilești obiective specifice

Nu e suficient să îți spui că vrei să slăbești sau vrei să îți crești masa musculară, iar apoi să vii la sală și să aștepți să se întâmple miracole. Trebuie să știi formula succesului și să te asiguri că pui în practică toți pașii necesari, faci toate alegerile corecte și ai motivația necesară să ajungi acolo.

Din fericire, un antrenor personal te poate ajuta în acest sens. Știe exact cum să te îndrume astfel încât antrenamentele la sală să fie cât mai eficiente, iar tu să continui să depui efortul de care e nevoie – zi după zi, pentru a-ți atinge obiectivele.

Poți face alegeri mai sănătoase din punct de vedere nutrițional

Mai exact, un antrenor personal îți va spune în linii mari ce alimente să alegi, pe care să le eviți și se va asigura că te ții de treabă. Își va evalua progresul pe măsură ce te antrenează astfel încât să îți poată oferi sfaturi și mai specifice, dacă sunt anumite aspecte ce te împiedică să vezi rezultatele dorite.

De exemplu, dacă trece o perioadă, iar tu consideri că mănânci sănătos, dar ție îți e greață în timpul antrenamentelor, acesta va pune mai mule întrebări și va afla exact ce îți provoacă starea respectivă. Poate alegi anumite alimente ce nu sunt recomandate înainte de antrenament sau mănânci prea mult/prea puțin.

Un antrenor personal te motivează să mergi mai departe

…chiar și când tu nu mai poți. Sau cel puțin simți că nu mai reziști să mai faci o serie, un exercițiu etc. Te va ajuta să menții o poziție corectă în timpul antrenamentelor pentru a evita accidentări, iar tu să te poți bucura de toate beneficiile executării exercițiilor – exact așa cum trebuie.

La AimFit, îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, indiferent că îți dorești să fii în formă, să slăbești, să îți crești masa musculară sau pur și simplu – să fii mai sănătos (sănătoasă). În plus, poți alege să lucrezi cu un antrenor personal (antrenamente 1 la 1) – o ședință: 60 lei sau abonament de 10 ședințe + 2 ședințe gratuite: 600 lei. Află mai multe despre abonamentele noastre – AICI.

 


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email