5 Pași Să Reintri în Formă Rapid - Sală Fitness AimFit Buzău

Dacă de ceva vreme te gândești că e cazul să reintri în formă, dar ai vrea un mini-ghid ce te poate ajuta în acest sens, ești în locul potrivit. La AimFit susținem membrii comunității noastre în eforturile pe care le depun în atingerea obiectivului de fitness al fiecăruia.

Află ce te motivează

Află exact de ce vrei să reintri în formă, dar asigură-te că motivația ta este ceva specific, ce te poate inspira în fiecare zi și de fiecare dată când ai un moment de slăbiciune. Poate îți dorești să porți o pereche de pantaloni ce nu ți-au mai fost buni de ani de zile sau poate vrei să fii mai puternic(ă) și rezistent(ă) pentru a putea urca scările fără să simți nevoia de o pauză la fiecare 5 secunde.

Nu alege o strategie pe termen scurt

E esențial să înțelegi că atunci când vrei să reintri în formă, deși se pot obține rezultate într-un timp relativ scurt, strategia ta trebuie să fie pe termen lung. Altfel spus, schimbările temporare aduc rezultate temporare. Asta înseamnă că degeaba alegi o dietă strictă și mergi la sală 2 săptămâni, dacă apoi revii la obiceiurile ce te-au adus în punctul în care ai fost nemulțumit(ă) de aspect, rezistență la efort etc.

Construiește obiceiuri pentru un stil de viață sănătos

În loc să te întrebi ce dietă te-ar ajuta să slăbești cel mai rapid, ar fi mult mai eficient să te documentezi în legătură cu alegerile pe care ar trebui să le faci zi de zi pentru a ajunge la obiceiuri cu rezultate durabile. Totul ține de disciplină și mindset-ul orientat spre rezultate sustenabile. Înlocuiește 80% din mâncarea nesănătoasă cu alimente bogate din punct de vedere nutrițional și mergi la sală de cel puțin trei ori pe săptămână.

Începe azi, dacă vrei să reintri în formă

Cu cât te gândești mai mult la ce ai de făcut în loc să treci efectiv la treabă, cu atât mai greu va fi să faci acel prim pas și să lucrezi la partea de disciplină. Nu contează că nu ai suficientă mâncare sănătoasă în frigider sau timp – îți poți lua 2 ore pe săptămână să îți pregătești mesele pentru săptămâna ce urmează. Nu ai nevoie de haine speciale pentru a te putea antrena, ci doar de haine confortabile în care să te poți antrena fără probleme.

Nu sări peste antrenamente

Indiferent cât de obosit(ă) te simți sau cât de puțin chef ai de mișcare, nu renunța la sală. Deși a fi activ este 20% din ecuația ce îți permite să reintri în formă, contează mai mult decât crezi, nu doar pentru faptul că vei arde mai multe calorii, ci pentru că vei fi mai sănătos/sănătoasă, vei avea mereu o stare mai bună de spirit după antrenament, iar rezultatele eforturilor tale îți vor oferi motivația necesară să mergi mai departe cu un stil de viață sănătos!

Hai la AimFit, unde avem reduceri adiționale la abonament din a 2-a lună, dacă activezi plata recurentă!

Hai la AimFit, unde îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de fitness, indiferent că îți dorești să fii în formă, să slăbești, să îți crești masa musculară sau pur și simplu – să fii mai sănătos (sănătoasă). Vestea bună este că poți alege să lucrezi cu un nutriționist și/sau antrenor personal pentru a beneficia de planuri personalizate de alimentație și antrenament. Hai la AimFit! La noi, te poți antrena oricând vrei, pentru că avem program NON STOP! Află mai multe despre abonamentele noastre și opțiunea de plată recurentă, pentru reducere adițională – AICI.

 

 

 

 

 


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email