5 Exemple De Obiective SMART De Fitness (Partea 2) - Sală Fitness AimFit Buzău

Când vorbim de obiective smart de fitness, e esențial să avem exemple suficiente astfel încât să le poți folosi în propria călătorie de fitness. Astăzi continuăm seria exemplelor cu încă două obiective ce îți pot îmbunătăți calitatea vieții: cum să arzi mai multe calorii și cum să te odihnești mai mult.

Obiectiv SMART #4: să arzi mai multe calorii la sală

„Aplicația mea de monitorizare a caloriilor spune că ard în prezent 1,000 de calorii pe săptămână. Așa că voi merge mai mult pe jos și voi face mai multă mișcare la sală, pentru a arde 300 de calorii în plus în fiecare săptămână.”

S: În loc să spui doar „Voi face mai multă mișcare”, ai specificat numărul de calorii pe care le vei arde în plus.

M: Dacă aplicația ta de monitorizare a caloriilor spune că arzi 1,000 de calorii pe săptămână, vei putea să urmărești dacă reușești sau nu să atingi noul obiectiv.

A: Deoarece arzi deja 1,000 de calorii pe săptămână, este ușor să crești puțin numărul. Poți chiar să arzi cele 300 de calorii în plus printr-un singur antrenament suplimentar sau prin adăugarea unor exerciții de tip cardio când vii la sală.

R: Dacă principalul tău obiectiv este să slăbești sau să îți îmbunătățești forma fizică, acest obiectiv este relevant pentru rezultatul dorit.

T: Acesta este un obiectiv săptămânal, deci numărătoarea se resetează la sfârșitul fiecărei săptămâni. Ești liber(ă) să continui cu același plan sau să vii cu unul nou ulterior.

Obiectiv SMART #5: să te odihnești mai mult

„Este aproape imposibil să îți atingi obiectivele de fitness atunci când nu reușești să dormi suficient. Prin urmare, una din prioritățile mele este să merg la culcare la o oră rezonabilă pentru a obține între 7 și 8 ore de somn în fiecare noapte. Ca rezultat, voi observa îmbunătățiri imediate în starea mea generală de bine.

În plus, odihna adecvată pe timpul nopții îmi va ajuta corpul să se vindece și să se refacă, îmi va revigora mintea, mă va ajuta cu reducerea stresului și a tensiunii arteriale și este o abordare bună pentru a va preveni depresia.”

S: Acest obiectiv răspunde la întrebări specifice pentru oricine dorește să afle beneficiile asociate odihnei adecvate. De asemenea, arată de ce este necesar somnul și cum se încadrează în planul de a fi sănătos și în formă.

M: Timpul adecvat pentru acest obiectiv poate fi planificat în fiecare zi pentru a obține odihna necesară și pentru a beneficia de avantajele acesteia.

A: Deși nu ne putem forța să dormim, putem totuși să ne stabilim un obiectiv de a fi în pat la ore decente, astfel încât să putem obține cantitatea optimă de somn în fiecare noapte.

R: Somnul este esențial pentru orice obiectiv de fitness. Așadar, să îl faci o prioritate în călătoria ta spre o formă fizică bună este o alegere înțeleaptă.

T: Beneficiile unui somn odihnitor pot fi observate „peste noapte” atunci când urmezi acest obiectiv smart.

Cu acest articol, am acoperit toate obiectivele esențiale ce țin de călătoria ta de fitness, astfel încât atunci când vorbim de stabilirea unor obiective smart de fitness, ce sunt relevante pentru tine, știi exact ce ai de făcut astfel încât să obții rezultatele dorite în cel mai eficient mod posibil.

Hai la sală! Hai la AimFit!

La AimFit, prima sală din Buzău cu program NON STOP și complet automatizată, ai parte de tot sprijinul necesar pentru a alege un stil de viață sănătos, inclusiv antrenor personal și nutriționist certificat!

În plus, beneficiezi de reducere adițională la abonamentul la sală, din a 2-a lună, chiar și la abonamentele pentru ELEVI/STUDENȚI dacă activezi plata recurentă! Click AICI!


Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Email
Phone
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email